Teaház aktualitások

Média ajánlat

Bevezető

újdonságok

Üdvözöllek a teakertben!

A teakert egy teaház értékelésekkel foglalkozó portál. Budapesti teaházakat látogatunk meg és részletesen kifejtük a véleményünket róluk, hogy könnyebben megtalálhassad a kedvenc teaházadat.

Miért jó ez?

fekete tea

Amikor ez az ötlet megfogalmazódott bennünk, akkor alaposan körülnéztünk az interneten és azt tapasztaltuk, hogy nincs olyan oldal, ami teaházakról szólna, vagy ha igen, akkor csak címszavakban. Mint tea - és teaház - kedvelők ezért úgy döntöttünk, hogy ezzel a kezdeményezéssel próbáljuk betölteni az űrt.

Hogyan értékelünk?

Minden teaházat több szempontból vizsgálunk meg. Amikor belépünk egy ilyen helyre, akkor először azt látjuk meg hogy milyen a berendezés és a hangulat, valamint meghalljuk a zenét. Miután találkoztunk a kiszolgáló személyzettel, már arra is lehet tippünk, hogy az adott teaházban milyen a kiszolgálás minősége, valamint a tealap kézhezvétele után már betekinthetünk a választékba. Miután elfogyasztottuk a teánkat már azt is tudjuk, hogy milyen az ár-érték arány és a minőség. Ezeket a szempontokat pontozzuk, majd átlagoljuk így alakul ki az összesített véleményünk a teaházról, ti pedig itt elolvashatjátok. :)

Pár szó a teakert felépítéséről

Miközben készítettük ezt a portált felmerült bennünk, hogy miért elégednénk meg annyival, hogy csak összegyűjtjük és véleményezzük a budapesti teaházakat? Éppen ezért célunk lett az is, hogy itt, egy helyen összegyűjtsünk mindent - legalábbis törekedjünk rá - a teakultúrával, a teázással és a teaházakkal, valamint magával a teával kapcsolatban ami, említésre méltó.

császár

Így tehát a teaházak menüpont mellé bekerült a teakultúra opció is, valamint egy kisebb hírfolyam, ahol aktuális dolgokat olvashattok rólunk. A böngészést megkönnyítendő a jobb és a bal oldalt van pár kis doboz, ahol egy kattintással elérheted a frissen meglátogatott teaházakat, illetve az általunk legjobbaknak vélt helyeket, valamint az új írásokat is.

A regisztrációról

Regisztrálni érdemes! Egyrészt egyszerű - csak beírsz egy nevet, egy jelszót és a "regisztrál" gombra böksz - , másrészt így lehetőséged lesz hozzászólni a teaház értékeléseinkhez.

Úgy tervezzük, hogy a közeljövőben létrehozunk egy fórumot is, ahol egymással is meg tudjátok osztani a gondolataitokat.

A teakert csapat

Friss írások

Teakert | budapesti teaház kereső | teaház értékelések. | Creative Commons License Ha kérdésed merülne fel, akkor írj egy e-mail-t a részünkre ide: e-mail.
Ha nem tetszik az oldal, vagy valamilyen építő jellegű kritikád lenne, ugyanerre a címre írhatsz.